Ervaringen

 

Ervaringen

We hopen dat het schrijven in je Dankboek een waardevol ritueel voor je wordt. Hopelijk steken we vrienden, familie en collega’s er ook mee aan. Dan onttrekken we ons met z’n allen aan de druk van de prestatiemaatschappij en leiden we socialere en tevredener levens.

 
 
dankboek_sfeerbeeld_banner_b_01.jpg
 
 

Ervaringen van gebruikers

"Tijdens het avondeten kijken mijn zoontje (9), mijn partner en ik terug op de dag. We delen met elkaar waar we dankbaar voor zijn en schrijven dit in het Dankboek" 
 Monique

"Aan de universiteit geldt het adagio 'the sky is the limit': meer subsidies, meer publiceren, meer zichtbaarheid. Het Dankboek herinnert mij er aan te kijken naar de positieve kanten in het leven. "
Merel

"Het Dankboek heb ik als kapstok gebruikt om een speech te geven met als thema dankbaarheid. Met het boek in de hand heb ik iedereen bedankt die mij de afgelopen anderhalf jaar heeft gesteund tijdens mijn ziekte." 
Wim

"Voor het daadwerkelijk beginnen met opschrijven wilde ik wachten tot "het juiste moment". Uiteindelijk ben ik gewoon op een druilerige zondag thuis begonnen." 
— Anne

Ik voel me goed door te bedanken. Elke dag, ook als ik me rot voel, komt er dankbaarheid uit m'n pen. Dat maakt me blij.
— Bianca

"Het Dankboek maakt dat ik ook gedurende de dag alerter ben op positieve dingen die op mijn pad komen." 
Leo

"Ik heb voldoende Dankboeken besteld voor mijn medewerkers, dus dankzij het boek wordt mijn bedrijf een leuker bedrijf."
— Sjoerd

"Als geneeskundestudent word ik voortdurend op mijn prestaties beoordeeld. Ben ik On Track of Fast on Track? De routine van het Dankboek helpt me om even stil te staan bij wat ik vandaag heb gewaardeerd en waar ik dankbaar voor ben, hoe klein ook." 
— Tim

 
 

#dankboek

We zijn heel benieuwd naar je ervaringen met het Dankboek. Deel jouw ervaringen onderaan deze pagina of op sociale media met de hashtag #dankboek.

 
 

"Het belangrijkste boek van 2017"
— Charlotte Mutsaers

“Ik onderschrijf Pfauths pleidooi voor dankbaarheid volledig.”
— Hugo Borst

"Ik had alle tips wel willen onderstrepen. Ik ga het nog een keer lezen, en nóg een keer. Ik raad iedereen aan hetzelfde te doen."
— Sophie Hilbrand

"Hoe lang nog laten we ons opjagen? In dit hoopvolle boek toont Ernst-Jan Pfauth aan hoe we voller in het leven kunnen staan. Dankbaarheid is daarbij de sleutel. Wie dank zegt voor wat is, ontdekt weer wat nog kan. Dit boek is als een raam dat je zelf mag openmaken."
— David Van Reybrouck

"Wat cool dat Ernst-Jan het 'gratitude journal' weer nieuw leven inblaast."
— Susan Smit

"Misschien is het goed om soms, zoals Pfauth betuigt, even stil te staan bij wat wél lukt."
— Ellen Deckwitz

"Op naar meer tevredenheid en dankbaarheid!"
— Cynthia Schultz

"Te gek dagboek voor een tevredener leven"
— Nina Pierson

 
 

Deel hier je ervaring!

We hopen dat het schrijven in je Dankboek een waardevol ritueel voor je wordt.
Laat je hieronder weten hoe het je vergaat?